woensdag 25 november 2009

ABRO AGENTUREN

ABRO AGENTUREN is als fabrieksagent sinds 1980 actief op de Nederlandse markt. 
Wij vertegenwoordigen op excl. basis een aantal toonaangevende Europese fabrikanten op het gebied van merkgereedschap, ijzerwaren en machines, waarvoor wij als verkoopkantoor de algemene informatie, productpromotie, verkoop (fabrieksopdrachten) en marketing behartigen.

Daarnaast vormen productontwikkeling, het adviseren en mede ontwikkelen van verpakkingen en verdere marktondersteuning voor principalen een steeds belangrijker deel van onze activiteiten.
Wij zijn géén voorraadhouders en werken direct voor de door ons vertegenwoordigde fabrikanten.

Doelgroepen zijn onder meer grossiers, inkooporganisaties, importeurs, exporteurs, technische handelsbureaus, machinehandel en de technische groothandel op het gebied van bouw, industrie, automotive, scheepvaart, offshore, bevestigingstechniek, sanitair, elektra en elektronica.

Andere marktsegmenten, waaronder detailhandel, bouwmarkten, dhz-ketens, industrie, bouw, overheidsinstellingen etc. kunnen wij snel en adequaat doorverwijzen naar de voor hen meest geschikte voorraadhoudende grossier of distributeur.

Wij zijn lid van het VNT (Verbond van Nederlandse Tussenpersonen) en het IUCAB (International Union of Commercial Agents and Brokers) en actief binnen de Sectie Gereedschappen van het VNT.

bulletABRO AGENTUREN   -   Soetendaalseweg 56  -  3036 ES  Rotterdam 
bulletTel. (010) 465 05 55     
bulletFax (010) 466 96 97  /  (010) 265 45 73      
bulletfabrieken@abro.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten