woensdag 25 november 2009

AGENTUREN KRUYDER AMERSFOORT

 Wij zijn agent van gerenommeerde merken hang- en sluitwerk, bouwbeslag, bevestigingsmateriaal en ijzerwaren. Productkwaliteit staat bij ons op de voorgrond. Ons slogan is: Kwaliteit uit principe.

Het ontstaan van AGENTUREN KRUYDER AMERSFOORT ® gespecialiseerd in bouwbeslagtechniek heeft een voorgeschiedenis.

Just Kruyder was directeur/eigenaar van een oude (sinds 1838) en gerenomeerde groothandel in ijzerwaren, gereedschappen en hang- & sluitwerk.
Na zijn schoolopleiding heeft hij gewerkt bij diverse belangrijke binnen- en buitenlandse groothandelaren in bouwbeslag en hang- en sluitwerk.
Tevens werkte hij enige tijd voor een agent in gereedschap, bouwbeslag en hang- en sluitwerk.

In 1985 startte hij zijn eigen agenturenbedrijf in bouwbeslag en hang- en sluitwerk, gericht op de utiliteitsbouw en beveiliging. Inmiddels hebben alle partners meer dan 20 jaar ervaring (Just Kruyder meer dan 40 jaar) op het gebied van hang- en sluitwerk.
Inmiddels is het bedrijf zeer succesvol in bouwbeslagtechniek met betere merken in het midden- en vooral hogere marktsegment.

Wat is een agent en wat zijn agenturen
Helaas is ons gebleken dat de functie van een fabrieksagent niet meer voor iedereen duidelijk is. Daarom zullen wij dat onderstaand beknopt uiteenzetten.

Ons bedrijf, Agenturen Kruyder Amersfoort ®, is agent voor een aantal buitenlandse fabrieken (de agenturen).
Wij zijn een authentiek agenturendrijf, wat wil zeggen dat wij voor rekening en risico van onze opdrachtgevers (de fabrieken), hun producten op de Nederlandse markt promoten en contact onderhouden met hun afnemers en toekomstige afnemers.
Voor onze diensten worden wij door onze opdrachtgevers betaald. Voor u zijn wij dus geen kostenverhogende factor.

Wij zijn een agenturenbedrijf, dus géén importeur. Dat wil zeggen dat wij géén voorraad aanhouden en ook niet zelf factureren. Bestellingen voor onze fabrikanten kunt u naar keuze rechtstreeks, of via ons, aan onze fabrikanten sturen. In dat laatste geval bekijken wij, voor we ze naar de fabriek doorsturen, uw orders op mogelijke onduidelijkheden.
In beide gevallen:
- wordt de orderbevestiging u door de fabriek toegezonden.
- worden de goederen u door de fabriek rechtstreeks geleverd.
- stuurt de fabriek u (of uw inkoopvereniging) de factuur.

http://www.agenturenkruyderamersfoort.nl 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten